Ohjelmistokehitys

BeanBakers on luotettava kumppani, joka rakentaa yrityskäyttöisiä web-sovelluksia räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olemme tehneet yhteistyötä niin Suomen suurimpien yritysten kuin yksinyrittäjien kanssa. Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa DigiOne, IF ja Vaadin.

BeanBakersin ohjelmisto

Mikä on web-sovellus?

Web-sovellus, eli verkkopohjainen sovellus, on yrityksesi tarpeiden mukaan rakennettu ohjelmisto, jota käytetään verkkoselaimella. Web-sovelluksen taustalla on aina taustajärjestelmä, jossa liiketoimintalogiikka sekä integraatiot muihin järjestelmiin toteutetaan. Kun sovellus rakennetaan verkkoalustalle, voidaan sitä käyttää yksinkertaisesti siirtymällä selaimella sovelluksen verkko-osoitteeseen. Mobiililaitteen näkökulmasta web-sovellusta ei tarvitse asentaa sovelluskaupasta eikä se vaadi päivityksiä, koska verkkoalustalla ollessaan päivitykset hoituvat käyttäjän näkökulmasta automaattisesti.

Tyylikäs ja helppokäyttöinen web-sovellus tukee liiketoimintaasi ja toimii kaikilla laitteilla sekä käyttöjärjestelmillä työpöydältä tablettiin ja mobiiliin. Ylläpito on natiivisovelluksia helpompaa, koska yksi versio sovelluksesta skaalautuu visuaalisesti kaikille laitteille eikä vaadi laitekohtaisen version kehittämistä.

Käyttöliittymän merkitys on valtava

BeanBakers panostaa ennen kaikkea käyttöliittymien suunnitteluun ja toteutukseen, sillä hyvin suunniteltu käyttöliittymä on tänä päivänä käyttäjien odottama itsestäänselvyys. Yhdistämällä käyttöliittymän ja käyttäjäkokemuksen suunnittelun toteutamme visuaalisesti näyttäviä ja samalla teknisesti korkealaatuisia kokonaisuuksia, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoimintatavoitteita.

Olemme asiakkaillemme luotettu kumppani niin verkkosovellusten taustajärjestelmien kuin käyttöliittymien suunnittelussa ja toteutuksessa ja tarjoamme erityisosaamistamme niin kokonaistoimituksiin kuin alihankintaankin.

Modernit työkalut ja kestävä toteutus

Web-sovelluksemme rakennetaan käyttämällä nykypäivän web-standardit täyttäviä teknologioita sekä asianmukaisia työkaluja. Hyvin suunniteltu kokonaisuus varmistaa sen, että sovellusta on mahdollista jatkokehittää vaivattomasti liiketoiminnan kasvaessa sekä sen, että sovellus pysyy teknisesti aina ajan tasalla.

Erikoisosaamistamme ovat:

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Olemme tehneet yhteistyötä niin Suomen suurimpien yritysten kuin yksinyrittäjien kanssa. tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa:

Ohjelmistokehityksen vaiheet:

Ota yhteyttä!

Toimitamme

Järjestelmäintegraatiot

Suunnittelemme ja toteutamme järjestelmäintegraatiot, jotka saavat ohjelmistosi toimimaan sulavasti yhdessä. Kun kaikki yrityksesi arvokas tieto kulkee automatisoidusti ja hallitusti eri ohjelmistojen välillä, säästyy arvokasta työaikaa

 • Maksukanavaintegraatiot
 • Tiedonsiirtoratkaisut eri järjestelmien välillä
 • Testausautomaatio

Ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelu

Asiantunteva ohjelmistoarkkitehti on korvaamaton osa mitä tahansa onnistunutta kehitysprojektia. Kun ohjelmistoarkkitehtuuriin kiinnitetään tarpeeksi huomiota, kyetään rakentamaan huippuunsa viritettyjä ja luotettavia sovelluksia.

 • Räätälöidyt ratkaisut
 • Modernit teknologiat
 • Suorituskyky

Käyttöliittymäsuunnittelu

Hyvin suunniteltu käyttöliittymä on näyttävä, mutta myös käyttäjän kannalta helppo oppia ja ymmärtää. Kehno käyttöliittymä antaa palvelustasi huonon ensivaikutelman, joka pahimmassa tapauksessa karkottaa asiakkaasi pysyvästi. Hyvä käyttöliittymä myös aktivoi käyttäjiä ja tukee täten liiketoiminnallisia tavoitteita.

 • Modernit käyttöliittymät
 • Mobiilioptimointi
 • Erinomainen käytettävyys ja saavutettavuus

Konsultointi, osatoimitukset ja alihankinta

Tarvitsetko projektiasi nopeuttamaan lisäkäsiä, joilta onnistuu sovelluskehityksen lisäksi järjestelmäintegraatiot sekä käyttöliittymäsuunnittelu? Haluaisitko keskustella osatoimituksista tai alihankinnasta? BeanBakers on oikea valinta! Konsultteihimme ovat toimintamme aikana luottaneet niin pk- kuin suuryrityksetkin!

 • Ei turhia rekrytointeja
 • Parempi riskien- ja resurssienhallinta
 • Ammattilaiset tehostamaan tiimiä

Anton Sjödahl

Asiakasvastaava

phone icon +358 40 741 0930

email icon anton@beanbakers.fi

Jutellaan ideastasi!

Jotta voimme tarjota oikeanlaista palvelua, haluamme kuulla lisää siitä, millainen web-sovellus tai muu projekti sinua kiinnostaa. Valitsemalla BeanBakersin saat pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, joka toimii aina asiakkaan edun mukaisesti. Kerro lisää tarpeistasi, niin suunnitellaan juuri niihin sopiva ratkaisu!

Yhteystiedot