Tule töihin BeanBakersille!

BeanBakers

Olemme turkulainen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut liiketoimintaa tukeviin verkkopalveluihin ja web-sovelluksiin. Toimitamme asiakkaillemme palveluita pienistä konsultaatioista aina laajoihin sovelluskokonaisuuksiin. Panostamme työssämme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, jotka ovat meille sydämenasia. Teemme yhteistyötä suoraan loppuasiakkaiden kanssa sekä konsulttipositioissa. Olemme osa kansainvälistä twoday Oy:tä.

Software services image
Software services image

Ura BeanBakersillä

Olemme rento ohjelmistotalo ja etsimme uusia mukavia tiimiläisiä joukkoomme. Voit olla jo kannuksesi ansainnut ammattilainen tai tulevaisuuden talentti. Meillä on tarjolla monenlaisia tehtäviä ja pääset mukaan kiinnostaviin projekteihin sekä loistotiimiin hyvällä fiiliksellä ja rennolla ilmapiirillä.

Tarjoamme joustavuutta työn tekemiseen ja tuemme työntekijöidemme jatkuvaa kehittymistä. Voit työskennellä etänä, hybridinä tai toimistolla. Turun toimistomme lisäksi voit valita minkä tahansa twodayn toimistoista Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Lappeenrannassa tai Oulussa. Toimistolta löytyy kahvin ja teen lisäksi virvoitusjuomia ja pientä välipalaa. BeanBakersin Turun toimistolla vietämme lisäksi joka toinen viikko legendaarista pitsaperjantaita!

Hei opiskelija!

Onko ohjelmistokehitys intohimosi? Pidätkö tuotekehityksestä, kokonaisratkaisujen tekemisestä vai konsultoinnista? Voit olla opintojen loppuvaiheessa tai vastavalmistunut. Meillä BB:llä on monenlaisia asiakasprojekteja, joissa voit suuntautua erilaisiin urapolkuihin.

Meiltä saat mahtavat kehittymismahdollisuudet ohjelmistoalalla sekä haastavat ja opettavat työtehtävät, vapautta ja vastuuta sekä tietysti loistavan tiimin, jonka kanssa työnteko on mukavaa.

Software services image

Voimme tarjota

  • phone icon Etätyömahdollisuus
  • phone icon Työterveys
  • phone icon Pizzaperjantai joka toinen viikko
  • phone icon Joustavat työajat
  • phone icon Polkupyöräetu
  • phone icon Huipputiimi

Senior Developer

Frontend Developer

Open application (Turku)

Onko sinulla kysymyksiä rekrytoinnista?

Ilkka Halonen
Operatiivinen johtaja

Työnantajan ja työntekijän suhteen tulee olla avoin ja rehellinen. Työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää ja meillä panostetaan erityisesti työssä viihtymiseen.

arrow right icon ilkka@beanbakers.fi
arrow right icon +358 50 449 1444

Yhteystiedot