Tule töihin BeanBakersille!

BeanBakers on

turkulainen 31 hengen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut web-sovelluksiin, verkkokauppaan ja liiketoimintaa tukeviin verkkopalveluihin. Teemme yhteistyötä suoraan loppuasiakkaiden kanssa sekä konsulttipositioissa.

Panostamme myös omaan tuotekehitykseemme sekä yleiskäyttöiseen palvelualustaamme, jonka avulla tarjoamme asiakkaillemme kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja. Toimitamme asiakkaillemme palveluita pienistä konsultaatioista aina laajoihin sovelluskokonaisuuksiin. Panostamme työssämme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, jotka ovat meille sydämenasia.

Software services image
Software services image

Ura BeanBakersillä

Olemme rento ohjelmistotalo ja etsimme uusia mukavia tiimiläisiä/työkavereita joukkoomme. Voit olla jo kannuksesi ansainnut ammattilainen tai tulevaisuuden talentti. Meillä on tarjolla monenlaisia tehtäviä ja tuemme työntekijöiden jatkuvaa kehittymistä. Meillä on toimistot Turussa ja Helsingissä sekä mahdollisuus etätyöhön.

Haasteesi

Haasteenasi on luoda yksinkertainen fullstack web-sovellus jolla välitetään viestejä käyttäjien välillä, käyttäen haluamaasi kieltä, työkaluja ja teknologioita vapaasti valintasi mukaan. Saat toki käyttää myös sovelluskehyksiä tai muita työkaluja vapaasti kuten haluat, kunhan kaikkien keskeisten toiminnallisuuksien totetukset ja käyttöliittymät ovat omaa käsialaasi. Ei ole siis tarvetta keksiä pyörää uudestaan.

Voit itse valita miten toteutuksessasi painotat bäkkäriä ja fronttia, kunhan vähintään tason 1 MVP vaatimukset on huomioitu. Sovelluksesi tulisi kuitenkin olla käytettävissä yleisillä moderneilla selaimilla, tämän huomioiden voit tehdä backend tai frontend toteutuksistasi niin hienoja tai yksinkertaisia kuin haluat.

Saat myös halutessasi lisätä muuta toiminnallisuutta, mutta ole varovainen ettet joudu huomaamattasi feature creepin uhriksi. Kuten mahdollisesti tiedät, joskus vähemmän on enemmän.

Software services image
Software services image

Hei opiskelija!

Onko ohjelmistokehitys intohimosi? Pidätkö omasta tuotekehityksestä, kokonaisratkaisujen tekemisestä vai konsultoinnista? Etsimme tiimiimme opiskelijoita. Voit olla opintojen loppuvaiheessa tai vasta valmistunut. Meillä BB:llä on monenlaisia asiakasprojekteja, joissa voit suuntautua erilaisiin urapolkuihin.

Meiltä saat mahtavat kehittymismahdollisuudet ohjelmistoalalla, haastavat ja opettavat työtehtävät, oikeaa osaamistasi vastaavan palkan, etätyömahdollisuuden, loistotiimin hyvällä fiiliksellä ja rennolla ilmapiirillä sekä työsuhde-edut kuten lounas- ja puhelinedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien vapaan käytön.

Voimme tarjota

  • phone icon Etätyömahdollisuus
  • phone icon Työterveys
  • phone icon Pizzaperjantai joka toinen viikko
  • phone icon Joustavat työajat
  • phone icon Kuntosalijäsenyys
  • phone icon Huipputiimi

Avoimet työpaikat

Trainee Developer

Frontend Developer

Full Stack Developer

Backend Developer

Open application (Turku/Helsinki)

Onko sinulla kysymyksiä rekrytoinnista?

Ilkka Halonen
Operatiivinen johtaja

Työnantajan ja työntekijän suhteen tulee olla avoin ja rehellinen. Työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää ja meillä panostetaan erityisesti työssä viihtymiseen.

arrow right icon ilkka@beanbakers.fi
arrow right icon +358 50 449 1444

Yhteystiedot

suomen-vahvimmat-2023-logo luotettava-kumppani-logo