Tule töihin BeanBakersille!

BeanBakers on

turkulainen 37 hengen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut web-sovelluksiin, verkkokauppaan ja liiketoimintaa tukeviin verkkopalveluihin. Teemme yhteistyötä suoraan loppuasiakkaiden kanssa sekä konsulttipositioissa.

Panostamme myös omaan tuotekehitykseemme sekä yleiskäyttöiseen palvelualustaamme, jonka avulla tarjoamme asiakkaillemme kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja. Toimitamme asiakkaillemme palveluita pienistä konsultaatioista aina laajoihin sovelluskokonaisuuksiin. Panostamme työssämme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, jotka ovat meille sydämenasia.

Software services image
Software services image

Ura BeanBakersillä

Olemme rento ohjelmistotalo ja etsimme uusia mukavia tiimiläisiä/työkavereita joukkoomme. Voit olla jo kannuksesi ansainnut ammattilainen tai tulevaisuuden talentti. Meillä on tarjolla monenlaisia tehtäviä ja tuemme työntekijöiden jatkuvaa kehittymistä. Meillä on toimistot Turussa ja Helsingissä sekä mahdollisuus etätyöhön.

Hei opiskelija!

Onko ohjelmistokehitys intohimosi? Pidätkö omasta tuotekehityksestä, kokonaisratkaisujen tekemisestä vai konsultoinnista? Etsimme tiimiimme opiskelijoita. Voit olla opintojen loppuvaiheessa tai vasta valmistunut. Meillä BB:llä on monenlaisia asiakasprojekteja, joissa voit suuntautua erilaisiin urapolkuihin.

Meiltä saat mahtavat kehittymismahdollisuudet ohjelmistoalalla, haastavat ja opettavat työtehtävät, oikeaa osaamistasi vastaavan palkan, etätyömahdollisuuden, loistotiimin hyvällä fiiliksellä ja rennolla ilmapiirillä sekä työsuhde-edut kuten lounas- ja puhelinedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien vapaan käytön.

Software services image

Voimme tarjota

  • phone icon Etätyömahdollisuus
  • phone icon Työterveys
  • phone icon Pizzaperjantai joka toinen viikko
  • phone icon Joustavat työajat
  • phone icon Kuntosalijäsenyys
  • phone icon Huipputiimi

Avoimet työpaikat

Frontend Developer

Full Stack Developer

Backend Developer

Open application (Turku/Helsinki)

Onko sinulla kysymyksiä rekrytoinnista?

Ilkka Halonen
Operatiivinen johtaja

Työnantajan ja työntekijän suhteen tulee olla avoin ja rehellinen. Työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää ja meillä panostetaan erityisesti työssä viihtymiseen.

arrow right icon ilkka@beanbakers.fi
arrow right icon +358 50 449 1444

Yhteystiedot