Järjestelmäintegraatiot

Suunnittelemme ja toteutamme järjestelmäintegraatiot, jotka saavat ohjelmistosi toimimaan sulavasti yhdessä. Kun kaikki yrityksesi arvokas tieto kulkee automatisoidusti ja hallitusti eri ohjelmistojen välillä, säästyy arvokasta työaikaa.

Meiltä myös
tutkimuspalvelut
Ohjelmisto integraatiot

Mitä järjestelmäintegraatio tarkoittaa?

Järjestelmäintegraatiolla tarkoitetaan kahden entuudestaan erillisen ohjelmiston yhdistämistä toisiinsa. Kun aikaisemmin täysin erilliset sovellukset saadaan jakamaan tietoa keskenään, tehostuu työnteko huomattavasti.

Automatisoitu tiedonsiirto vapauttaa arvokasta työaikaa

Yhä useamman modernin yrityksen työprosessit jäävät huomaamatta jumiin siksi, että tiedonsiirto ei ole tarpeeksi tehokasta. Manuaalisen työn vähentäminen ei ainoastaan tehosta työntekoa ajallisesti, vaan vaikuttaa siihen suoraan myös laadullisesti. Automatisoidut tiedonsiirtoputket ovat huomattavasti ihmisiä luotettavampia, kun poistetaan manuaalisen virheen mahdollisuus. Tämän lisäksi laatu paranee, kun työaikaa voidaan käyttää mielekkäämpiin tehtäviin kuin datan manuaaliseen tarkastamiseen ja siirtämiseen.

Tyypillisiä haasteita, joita olemme ratkaisseet

Löytyykö seuraavista esimerkkitapauksista ratkaisu tarpeeseesi? Loistavaa! Jos kuitenkin tarpeesi on erilainen, keskustelemme siitä mielellämme, sillä integraatioasiantuntijoillamme on laajasti kokemusta erilaisten projektien toteuttamisesta.

Maksukanavaintegraatiot

Haluaisitko yhdistää palveluusi maksukanavan, jonka kautta asiakkaasi voivat ostaa ja maksaa tuotteita tai palveluita? Tämä on meille tuttua ja olemmekin toteuttaneet vastaavia projekteja, joten tunnemme parhaat käytännöt ja teknologiat. Kun palveluusi integroidaan saumattomasti ulkoinen maksuportaali, tehostuu sen käytettävyys ja samalla liiketoimintasi, sillä vaivaton maksupalvelu johtaa luonnollisesti kasvavaan määrään ostoksia.

Tiedonsiirtoratkaisut eri järjestelmien välillä

Kulkeeko yrityksesi arvokas tietomassa hallinnoimattomasti erillisissä ohjelmistoissa? Mitä jos yhdistäisit ne samaan paikkaan, jolloin informaation kulku ja saatavuus tehostuu? BeanBakers on luotettu kumppanisi kaikkiin tiedonsiirtointegraatioihin! Asiantuntijamme laatii perusteellisen suunnitelman siitä, millaisilla teknologioilla ja liitoksilla integraatio saavutetaan siten, että se palvelee yrityksesi tarpeita pitkälle tulevaisuuteen ja on tarpeen mukaan päivitettävissä.

Testausautomaatio

Ohjelmistokehityksen tärkeimpiin vaiheisiin lukeutuva testaus on usein työlästä ja saattaa vaatia turhankin paljon aikaresursseja kehittäjiltäsi. Ongelmaan on kuitenkin onneksi ratkaisu, sillä testaus voidaan automatisoida ja täten tehostaa kehitysprosessia. Automatisoitu testaus poistaa myös manuaalisen virheen riskin ja täten tekee testauksesta luotettavampaa.

Erikoisosaamistamme ovat:

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Olemme tehneet yhteistyötä niin Suomen suurimpien yritysten kuin yksinyrittäjien kanssa. tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa:

Anton Sjödahl

Asiakasvastaava

phone icon +358 40 741 0930

email icon anton@beanbakers.fi

Jutellaan ideastasi!

Jotta voimme tarjota oikeanlaista palvelua, haluamme kuulla lisää siitä, millainen web-sovellus tai muu projekti sinua kiinnostaa. Valitsemalla BeanBakersin saat pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, joka toimii aina asiakkaan edun mukaisesti. Kerro lisää tarpeistasi, niin suunnitellaan juuri niihin sopiva ratkaisu!

Yhteystiedot