Konsultointi, osatoimitukset ja alihankinta

Tarvitsetko projektiasi nopeuttamaan lisäkäsiä, joilta onnistuu sovelluskehityksen lisäksi järjestelmäintegraatiot sekä käyttöliittymäsuunnittelu? Haluaisitko keskustella osatoimituksista tai alihankinnasta? BeanBakers on oikea valinta! Konsultteihimme ovat toimintamme aikana luottaneet niin pk- kuin suuryrityksetkin ympäri Suomea!

Meiltä myös
tutkimuspalvelut
Ohjelmisto integraatiot

Mitattavaa hyötyä ilman turhia riskejä

Ohjelmoiva konsultti on erinomainen valinta silloin, kun kaipaat projektiisi lisäapua, mutta tarvetta pysyvälle rekrytoinnille ei juuri tällä hetkellä ole. Kokeneet konsulttimme ovat valmiina hyppäämään yrityksesi kelkkaan, jotta projektit valmistuvat laadukkaasti ja ajallaan. Myös osatoimitukset ja alihankinta ovat loistava valinta, jos haluat ottaa BeanBakersin ekspertit osittain mukaan projektiisi.

Ohjelmistokehityksen lisäksi pystymme tarjoamaan projektiisi käyttöliittymäsuunnittelua, järjestelmäintegraatio-osaamista, ohjelmistoarkkitehtuuriasiantuntijuutta ja paljon muuta!

Mihin tarkoitukseen konsultti, alihankinta tai osatoimitus sopivat?

Lähtökohtaisesti konsulttimme sopivat erinomaisesti mihin tahansa ohjelmistokehitystarpeeseen. Meillä on kokemusta monenlaisista eri tyylisistä toimintamalleista sekä kehityskäytänteistä, joten tekijämme mukautuvat vaivatta yrityksesi tarpeisiin.

Konsultointi

Tarvitsetko apukäsiä saattaaksesi projektin maaliin tai puuttuuko tiimistäsi esimerkiksi järjestelmäintegraatioiden ekspertti? Konsultin palkkaaminen on vastaus ongelmaasi! BeanBakersin konsultit hyppäävät mukaan osaksi olemassa olevaa tiimiäsi ja tuovat muun tiimin käyttöön oman asiantuntijuutensa. Konsulttimme voivat suunnitella ja toteuttaa ohjelmistoja tai sen osia, mutta myös samalla kehittää yrityksesi henkilöstöä jakamalla tietoa omasta erikoisalastaan.

Alihankinta

Oletko tehnyt sopimuksen ohjelmistotoimituksesta, mutta haluaisit BeanBakersin hoitavan esimerkiksi tietovaraston ja muun taustajärjestelmän toteutuksen? Onnistuu! Alihankinta on yksi parhaista keinoista varmistua siitä, että ohjelmistosi tulee valmiiksi ajoissa ja täyttää kaikki tarvittavat kriteerit. Me voimme ottaa hoitaaksemme osan projektistasi, jotta voitte keskittyä täysillä omaan ydintoimintaanne.

Osatoimitus

Tulisiko osan ohjelmistostasi valmistua nopeammin kuin loppuosan? BeanBakers hoitaa myös osatoimitukset ilman ongelmia. Kysy lisää myynnistämme, niin löydämme parhaan ratkaisun tarpeeseesi!

Erikoisosaamistamme ovat:

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Olemme tehneet yhteistyötä niin Suomen suurimpien yritysten kuin yksinyrittäjien kanssa. tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa:

Anton Sjödahl

Asiakasvastaava

phone icon +358 40 741 0930

email icon anton@beanbakers.fi

Jutellaan ideastasi!

Jotta voimme tarjota oikeanlaista palvelua, haluamme kuulla lisää siitä, millainen web-sovellus tai muu projekti sinua kiinnostaa. Valitsemalla BeanBakersin saat pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, joka toimii aina asiakkaan edun mukaisesti. Kerro lisää tarpeistasi, niin suunnitellaan juuri niihin sopiva ratkaisu!

Yhteystiedot