Ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelu

Asiantunteva ohjelmistoarkkitehti on korvaamaton osa mitä tahansa onnistunutta kehitysprojektia. Kun ohjelmistoarkkitehtuuriin kiinnitetään tarpeeksi huomiota, kyetään rakentamaan huippuunsa viritettyjä ja luotettavia sovelluksia.

Meiltä myös
tutkimuspalvelut
Ohjelmisto integraatiot

Ohjelmistoarkkitehtuuri luo pohjan ohjelmistoprojektille

Kuten taloja suunniteltaessa, on myös ohjelmistoprojekteissa arkkitehti tärkeimpänä henkilönä ennen varsinaista rakennusvaihetta. “Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” -sanonta sopiikin erinomaisesti myös ohjelmistokehityksen pariin. Arkkitehtuuri luo pohjasuunnitelman sille, miten sovellus varsinaisesti toteutetaan myöhemmässä vaiheessa. Suunnitelmasta käyvät ilmi muun muassa käytettävät teknologiat, hyödynnettävät alustat ja se, miten kaikki ohjelmiston osat ovat kytköksissä toisiinsa.

Sijoitus, joka voi pelastaa tulevaisuudessa

Ohjelmistoarkkitehtuuriin panostaminen ja sen tarkka suunnittelu eivät suoranaisesti aina näy loppukäyttäjälle. Arkkitehtuuri on kuitenkin sijoitus tulevaisuuteen etenkin ohjelmiston jatkokehityksen ja sen parissa työskentelevien kehittäjien kannalta. Laadukkaasti suunniteltua ohjelmistoa on aina helpompi päivittää kuin sellaista, johon valittiin työkalut ja -menetelmät esimerkiksi sillä perusteella, mikä oli helpointa tai halvinta. Kun ohjelmistolle on luotu vankka pohja, voidaan luottaa siihen, että tarkkaan laadittua suunnitelmaa seuraamalla sitä voidaan myös päivittää jatkossa. Tämä tarkoittaa sellaisten teknologioiden ja työkalujen valintaa, joiden voidaan olettaa kestävän parhaiten ajan kulumista.

Esimerkiksi tilanne, jossa ohjelmistosi on rakennettu vanhentuvalla teknologialla, jolle ei ole enää saatavilla tukea tai päivityksiä, voi tulevaisuudessa käydä hyvinkin kalliiksi. Teknisen velan ottaminen tietämättä onkin suurimpia vaaroja ohjelmistokehitystä ostettaessa emmekä voisi enempää suositella sitä, että jokainen yrityksesi arvokas ohjelmistosi toteutetaan tarkkaan harkiten ohjelmistoarkkitehdin johdolla.

Modernit teknologiat ja parhaimmat käytännöt

BeanBakersin ohjelmistoasiantuntijoita motivoi tieto siitä, että jokaiseen projektiin valitaan aina parhaat teknologiat ja muut työkalut sekä noudatetaan tarkasti projektin määrittelemiä parhaita käytäntöjä. Olemme työskennelleet sekä pienempien että Suomen suurimpien yritysten kanssa, joten mikään projekti ei ole meille mahdoton! Toteuttamamme ohjelmistoarkkitehtuurit palvelevatkin päivittäin valtavaa määrää käyttäjiä.

Erikoisosaamistamme ovat:

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Olemme tehneet yhteistyötä niin Suomen suurimpien yritysten kuin yksinyrittäjien kanssa. tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa:

Anton Sjödahl

Asiakasvastaava

phone icon +358 40 741 0930

email icon anton@beanbakers.fi

Jutellaan ideastasi!

Jotta voimme tarjota oikeanlaista palvelua, haluamme kuulla lisää siitä, millainen web-sovellus tai muu projekti sinua kiinnostaa. Valitsemalla BeanBakersin saat pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, joka toimii aina asiakkaan edun mukaisesti. Kerro lisää tarpeistasi, niin suunnitellaan juuri niihin sopiva ratkaisu!

Yhteystiedot